torsdag 11. februar 2016

Yrkespraksis for interiør-elever.

Inneværende skoleår har elevene yrkespraksis i uke 6. De er utplassert på følgende 12  arbeidsplasser: Modena fliser, Egersund, Boligstylistene, HTH kjøkken Forus, DFU møbler, Bolia, Slettvoll, Straen interiør, Ikea, Arkitektkontoret ArkVest , Jysk Sandnes, Skeidar og Arkidea. Her er vises noen glimt.


Helen har sin praksis på DFU i Sandnes.

Terese og Poggy har fått plass på arkitektkontoret ArkVest. De fikk jobbe me Archicad tegneprogram.
Helen og Illja fikk gjennomført mengder med monteringsarbeid. De fikk erfare hvor mye tid det tar og hvor nøyaktig en må være. 

Vivian og Ingrid fikk plass hos Arkidea. De fikk et skikkelig oppdrag som skal presenteres for alle ansatte fredag 12.02.2016 Mange valg må tas før de er i mål. 
Aurora er på Straen interiør. Hun har fått oppdrag av kunde som ønsker seg møbler, stoff og farge i tillegg til fargeforslag til vegger.


Johanna er på Slettvoll møbler. Hun har fått masse ny kunnskap om konseptet, møbler, farger og former. Butikken har alltid en stemningsfull atmosfære.
Natalie er på Bolia i Torgterrassen. 

Bolia har egen maskin for kunden. Når den ikke er i bruk går interiørbilder som en slidesfremviser til inspirasjon for kundene.

Spennende inspirasjonsbilde.

Natalie falt for Bolia`s scandinaviske stil


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar